Företag

Vi erbjuder smarta tjänster för företag som på olika sätt arbetar med bilar.

Bilpriser.se har marknadens bredaste tjänsteutbud av korrekta, trovärdiga och dagsfärska fordonsvärderingar. Vi erbjuder allt från enklare webbapplikationer till automatiserade kreditprocesser.

Bilpriser PRO – För smarta företag

Arbeta smartare och mer effektivt med vår företagstjänst. Bilpriser PRO är en webbtjänst som, för 3 900 kronor om året, ger dig tillgång till bland annat inbytespriser, prognoser, radarfunktion, kamremsintrevaller samt aktuella bilpriser genom en dagligen uppdaterad modelldatabas. Prova utan kostnad i 30 dagar och du kan när som helst avsluta tjänsten.

Prova kostnadsfritt i 30 dagar

DU ÄR IGÅNG INOM 5 MINUTER

PROVA KOSTNADSFRITT NU 

Värderingsintyg

När en anställd vill köpa ut sin förmåns- eller tjänstebil privat erbjuder vi en manuell värdering av just den bilen. Värderingen utförs av en värderingsman som är förordnad av handelskammaren, vilket gör att affären blir både enkel och skattemässigt korrekt. Och för att bilaffären ska gå så smidigt som möjligt, kan vi också ta hand om hela försäljningsadministrationen.

Manuell värdering

Utfört av våra experter

Beställ värderingsintyg

API-tjänster

 Vill ni automatisera era kreditprocesser? Vill ni få tillgång till en i realtid uppdaterad modelldatabas med över 15 000 modeller som är kopplade mot registreringsnummer? Bygg en integration mot oss och få tillgång till dagsfärska värderingar via registreringsnummer.

Automatisk värdering

Med Sveriges bästa bilmodelldatabas

Läs mer om API-tjänster

Stock- och vagnparksvärdering

Bilpriser.se värderar årligen hundratusentals fordon åt finansbolag och vagnparksägare, och det enda vi behöver är registreringsnumren.  Vi tillhandahåller både dagsfärska värderingar men självklart även framtida värden.

Snabb och enkelt

Vi behöver bara registreringsnummer

Läs mer om våra rapporter

Restvärden och prognoser

Vi erbjuder restvärdeanalyser och aktuella prognoser på alla bilmodeller på den svenska marknaden. Vilka bilar ska man välja till företaget? Vilka bilar har högst restvärde? Ska man ha en bil driven diesel, bensin eller gas? Eller kanske en hybrid? Vi på bilpriser.se har koll och kan hjälpa dig att välja rätt.

Vi gör både stora och små analyser

manuellt eller automatiskt

Läs mer här

Stäng